Saffet Kaya Geldi Ardahan'na gitti ama yer yerinden oynamadı!

SİYASET 20.04.2015 10:47:56 0
Saffet Kaya Geldi Ardahan

İki dönem AK parti kapısından eli boş dönen Saffet Kaya Bağımsız olarak Ardahan Milletvekili olarak Ardahan’a geldi! Şah şahalı bir karşılanmayla halk tarafından karşılığı söylenen Saffet kayayı izlemeye ve gözlemeye gittik.

Gördüğümüz Göle’den 24- 30 köy dulmuşunun  sadece şöförleri ile, Çıldır, Posof ve Damalın dolmuşların da aynı olduklarını üç beş akraba ve Ak Parti küskünü il başkanı dışında halkın katılımı olmazken bir çok izlemeye gelen halk tarafından İçi boşaltılmış halk desteğinden yoksun, parasıyla 150 bin liralık mazotu köy dolmuşlarıyla koyarak boş araçlarla Vekil olacağını sanan bir yapıyla Karşılaştık.

Seçim bürosu önün da halka yaptığı konuşma da; Saffet Kaya , eleştirilerini ve neden bağımsız aday olduğunu açıkladığı konuşmasın da; 2011 ve bu dönem halkın istemesine rağmen Ak partinin kendisini aday göstermediği için halka geldiğini söyleyerek eleştirilerini Orhan Atalay ve Ak Partiye karşıtlığıyla sürdüren Kaya ,  halkın yoğun karşılayacağı `halkın sevgilisi` denilen Kaya CHP yanın da ki boş bir arsayı dolduramayan ve Parti bilinciyle hareket eden Ak Partililerin hiçte rağbet göstermediği Kaya gelişi; İçi boşalmış parasıyla kazanamayacağı izlenimini vermiştir.

Şanlıbey Alabay/Göle/Siyasal Birikim 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti